„Дај ваму мое е“ – Мажите на многу возрасен начин го решаваат конфликтот, чекаме да дојде жената да ги затепа

Ама жената ја нема, така да борбава ќе продолжи до бескрај.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *