Дали би отишле на настан во Холандија наречен „Промоција на Земјоделски календар 2022“? Размислете 2 пати!

Настанот се одржа во холандскиот град Дронтен. Целта на календарот е преку девојките внатре да привлече внимание кон професијата земјоделец. Девојката што ќе ја видите се вика Ана Брон и со право го залужила местото на насловната страна на календарот.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.