Дали е во ред вака да се оди на шопинг, макар и во туристичко место?

Ваквите слики не им се многу чудни на жителите на познатите туристички места, но госпоѓава малку претерала со опуштањето.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.