Дали мислите дека ова е чиста среќа или пилотот поседува маестрални способности?

Што и да беше, ова беше жестоко!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.