Дали можете да го пронајдете скриениот компир помеѓу сите овие хрчаци, за не повеќе од 7 секунди?

Оптичките илузии не треба да се лесни за решавање.

Некои би можеле навистина да ве збунат, особено кога сите околу вас можат да го видат тоа поинаку. Честопати ви требаат добри очи за да можете да разберете што се случува на фотографијата.
Иако ова изгледа како лесен предизвик, решавањето на оптичката илузија бара од личноста да има добри вештини за набљудување и око за детали.

 

 

 

За да го пронајдете проблемот, обрнете големо внимание на сликата и видете дали можете да го забележите компирот кој се крие меѓу хрчаците. Ако сè уште се мачите по 7 секунди и сте блиску до откажување, обидете се да погледнете кон дното на сликата.

Браво ако успеавте да го најдете како се крие во долната десна страна на оптичката илузија.

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *