Дали некој знае како се вика оваа екстремно пријатна песна? (23 дел)

Ализе е позната француска пејачка, танчерка, диџеј и филантроп. Филантроп значи дека ги сака луѓето, но и луѓето ја сакаат не, а еве и зошто.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.