Дали некој знае како се вика оваа екстремно пријатна песна? (24 дел)

Двете девојки се од Израел, а танцот е „Кизомба“. Потекнува од африканската држава Ангола, а оригинално се играл на традиционалната музика Семба. Танцот исто така може да се игра на бавна и романтична музика.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.