Дали сте виделе како изгледа апсење на климатски активист? Смешки, ААА… ААА…

Игледа овие храбри мажишта не треба да ги викаме активисти туку АААктивисти.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *