Дали женетите мажи одат во рајот или во пеколот? (виц)

Свети Петар ги распределува „новодојдените“:
– Ти женет ли беше?
– Да.
– Во рајот!
– А ти?
– Да.
– Во рајот!
– Ти?
– Три пати.
– Во пеколот!
– Ама, Свети Петре…
– Нема ама! Рајот е за маченици, не за идиоти!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.