Дамата бере кокос и доцна го научи првото правило: Не стојте директно под кокосот

Добро барем заврши две работи со еден удар. Го обра и го искрши, дали черепот или кокосот треба да видиме.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

  • aneta напиша:

    sudar na 2 kokosi ahahha

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.