Дамата сега ќе ви покаже како правилно да се истегнете за оваа вежба и притоа да не изгубите внимание гледајќи ја!

Сакаме уште вакви корисни видеа!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *