Давид против Голијат во натпревар на удирање шамари

Едниот удира со рака, другиот како со чекан.

  • zoran напиша:

    И овде треба да се воведат категории по тежина !

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.