Дечките убаво ја наполнија количката за крадење, ама девојката што ги снима малку им ги поремети плановите

Ништо мора да се убрза, кога е „зорт“ ако треба и ќе се остави некој пар патики.

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.