Дечкиве крадат гуми за 30 секунди… па, дајте да ги вработиме во „Формула 1“

Таму барем ќе го прават тоа за поголеми пари.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *