Дечкото прв пат се запознава со поимот рамнотежа, но затоа го владее поимот гравитација

Дали сте слушнале за „едноцикл“? Епа шофериштево слушнал-недослушнал!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.