Децата од маалото истрчаа да гледаат како инстатутките се сликаат на улица

Поимот „морал“ потекнува од латинскиот збор „moris“ што значи обичај, правило на однесување на луѓето кон себе, кон другите луѓе и кон светот.

Секој човек го носи во себе моралниот закон кој е основа за неговиот карактер. Кај овие двете тоа го нема.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.