Дедото на шампионски начин се справи со огромниот стаорец што му влегол во тоалетот

Го нокаутираше во два потега, а потоа бабата ќе го нокаутира него, кога ќе види што направил 🙂

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *