Дедото во спортски автомобил ја гледа кандидатката за идна сопруга

А кандидатката точно знае што да покаже како реклама за своите квалитети.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *