Дејвид Гета и неговата 24 години помлада девојка се забавуваат на плажа

Познатиот DJ Дејвид Гета има 53 години и одлично се држи. Но, во центарот на вниманието дојде неговата 29-годишна девојка, моделот Џесика Ледон. Парот беше забележан како се релаксира на плажа во Мајами.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.