Дење- ноќе може да си грицка. Еве кој може да ја изеде цела шума, без око да му трепне

Дабарот навидум изгледа безопасен, ама со тие заби може да ве изгрицка за ужина.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *