Денес е еден прекрасен ден (виц)

Мажот оди до прозорецот, ги крева ролетните и ѝ вели на жена си:
– Не ли ти се чини дека денес е еден прекрасен ден?
Жената:
– Да, но што ти падна на памет?
– Па нели вчера се каравме и потоа не зборувавме цел ден…
– Да и…
– Па нели рече дека еден прекрасен ден ќе си го собереш куферот и ќе си заминеш од мене?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.