Дерил мислеше дека лесно ќе го направи предизвикот Сурстроминг – најсмрдливата конзерва на светот

Го нарекуваат шведски деликатес, но тоа во суштина е расипана харинга во конзерва. Погледнете само како е подувана конзервата од сите тие гасови ослободени при ферментација на харингата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *