Детето се заигра и ги покажа своите валкани мисли на виртуелно реалната дама. Само друг пат, не пред мама!

Не сме сигурни дали ова е придобивка од технологијата?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *