Девојката украла едно пилешко крилце и две зрна грашок

Грашокот се познава не може лесно да го сокрие како пилешкото :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.