Девојчето се чуди дали братов е сериозен, ама изгледа не знае што значи да мораш да го извадиш ВЕДНАШ

Ова е прашање на сега или никогаш, ама девојче е нема да разбере.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.