Девојчето смее да каже било кој „лош“ збор ама да е нешто што го има во купатило, но таа имаше нешто друго на ум

Баш пријатно ќе ја изненади мама.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *