Девојка 5 години работела во дом за стари лица и добила отказ поради втората професија

Софи Блум од Англија 5 години работела во дом за стари лица и како што вели таа точно ги знаела сите распореди, кој какви лекови пие и совршено си ја работела својата работа. Но, на софи ѝ требале повеќе пари па затоа таа решила да се претплати на платформа каде што на интернет ќе продава свои разголени фотографии и видеа. Оваа втора професија ѝ носела многу пари и таа продолжила да си работи во домот за стари лица се додека некој од администрацијата не дознал и Софи била отпуштена.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.