Девојка на денот: 31-годишната австралиска манекенка и дизајнерка Бјанка Елуиз

И повторно на плажата во Мајами, која е многупопуларна меѓу ѕвездите, затоа што знаат дека ако се покажат таму, потоа ќе ги има на Мотика 😉.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.