Девојка смета дека е премногу јака за дечковци со слаби автомобили, па си нашла по мерка

Манекенка од Лос Анџелес, САД, се сметала себеси за премногу секси за сиромашни мажи со обични автомобили и така ги бирала момчињата.

30-годишната милионерка и ѕвезда на ТикТок и Инстаграм, Данија Бенкс, поседува колекција на премиум автомобили што ги вклучува Ламборџини Урус и Ролс Ројс Дух. Американката изјавила дека многу сака брзо возење и луксузни автомобили. Таа е убедена дека автомобилот може да каже многу за неговиот сопственик, па затоа мажите со конвенционални автомобили немаат шанси да го освојат нејзиното внимание.

Според манекенката, пред неколку месеци нашла соодветен младоженец со свој возен парк. Парот одлучил дека секој заслужува да вози добар автомобил барем повремено, и почнале да ги издаваат своите автомобили за дневно изнајмување. Со текот на времето, хобито прераснало во бизнис, а сега љубовниците, според сопствените проценки, заработуваат повеќе од 20 илјади долари месечно. Цената за изнајмување зависи од марката на автомобилот и варира од 600 до 1,8 илјади долари дневно.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.