Девојка заработува 4000 долари месечно благодарение на своите нозе

Сави е висока цели 204 см. 26-годишната мајка на едно дете потекнува од семејство каде што сите се со висина од 2 метри. Сепак таа како тинејџерка имала многу комплекси. Сега заработува од 3000 до 4000 долари правејќи содржини од своите нозе. За фотографирање е задолжена нејзината девојка.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.