Девојката чекаше ред во сендвичара и одлучи да ги почести присутните

Се надеваме дека на некој не му застанал во грло, сендвичот.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.