Девојката е многу силна, па ниедно јаже не може да ја издржи, ама затоа повеќе мажи одеднаш можат

Јажево се исплаши од неа.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *