Девојката го има трикот како да си фатиш дечко во јавен превоз

Треба само да бидеш малку дрска… и да имаш ваков јазик.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *