Девојката има талент што го нервира малиот фраер

Па се одлучи да ги преземе работите во свои раце. Стапот беше план Б најверојатно.

  • Дропче напиша:

    И јас би и влегол така.

  • Коментирај анонимно

    Напиши одговор на Дропче Откажи одговор

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.