Девојката имаше прилично непријатно искуство за време на посетата на мајмунската шума на Бали

Исто како да не си била на Бали, ако не прошеташ во мајмунската шума и не се соочиш со палавите и безобразни мајмуни.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *