Девојката направи нешто на кое никоја жена во историјата не се сетила! Како само ѝ текнало бе?

Еее жени да знаевте уште на времето дека можете да правите вакви работи порано ќе имавте право на глас. А вие ќе сте сакале да учите, да работите…

  • Васе напиша:

    Мислам дека движењето и беше на место! Просто инспирација за младите жени!?
    Од машка гледна точка, требаше да го повтори истото неколку пати (4-5)!!!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *