Девојката сака да ви ја покаже новата тетоважа и ваше мислење како ѝ стои црна боја на коса?

Многу е слатка имаме баш една работна позиција за неа. Кај дедо ми во нивата ако може да помогне, многу страчки и гаврани доаѓаат.

А за косата што мислите?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.