Девојката сфати со кој си има работа и си вика да бегам додека е време

Кога не сакаш да ме гушнеш, сам ќе се снајдам.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *