Девојката си ја крие предницата ама не сфаќа дека мајмунот дојде по друга работа

Едно цигарче да ми дадеше ма.

  • Васе напиша:

    Мал, али техничар! (Се тешат тие со мал патлак).

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *