Диџејката ја отвора летната сезона на журки на отворено

Нема посоодветна облека за пуштање музика од исцело хеланка :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.