Дневна доза нежност. 15 слатки животни бебиња, кои би сакале веднаш да ги земете во скут и да ги галите!

Бебињата се слатки, без разлика дали се бебиња животинчиња или луѓе. Нивните први чекори, зачудените погледи и гласните плачења се она што кај секој човек буди доза на нежност. Затоа денес подготвивме листа на слатки бебиња животни кои ќе ве опсипат со позитива.

1. „Ова е нашето маче кое носи корсет бидејќи има проблем со рамни гради“

2. „Моето мало црно бебенце“

3. „Видете колку е мала!“

4. „Што е толку интересно во моите влечки?“

5. „Ова мало девојче си мислеше дека футролата за таблет е нејзино креветче“

6. „Веќе се научи да дава шепа“

7. „Погледнете колку убаво бебе!“

8. „Мали истражувачи“

9. „Штотуку родени зајци во нашиот двор!“

10. „Да пукне!“

11. „Дефинитивно го носам ова бебе дома“

12. „Малиот е малку срамежлив“

13. „Уште ги нема отворено очите“

14. „Уличното маче сега стана мое домашно милениче“

15. „Пред и потоа во неговата кутија“

Чувате ли и вие домашно милениче?

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.