Добредојдовте во 21 век во Македонија! Едно општество за сите!

Ајде брзо реагирајте од Министерство за култура, да му дадеме пари на човекот да издаде албум.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.