Добри рефлекси или среќа? Што и да е велосипедистот спаси глава за влакно

Само да го допреше немаше ништо од него да остане…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *