Додека повеќето од нас не знаат да јадат со стапчиња некој има обратен проблем

Му дојде преку глава на човекот се снајде на свој начин.

  • Жарко Г. напиша:

    Е, па затоа ниту јас никогаш нема да јадам со клечки.
    Око за око, заб за заб…
    Хммм…они мене!!!???

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *