Додека жените сакаат совршени слики на плажата, мажите го прават ова!

За ова треба време и посветеност, што мажите не е тешко да ја имаат кога се работи за вакво нешто.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.