Дојде 5G и во Македонија (виц)

Бабата ѝ вели на внуката:
– Чедо, таа мрежата 5G што ја рекламираат на телевизија добра ли е?
– Добра е, бабо. Зошто прашуваш?
– Да ми купиш 20-тина метри, да си го заградам кокошарникот!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.