Доказ дека животот почнува после пензија

Значи уживајте ќе има време кога ќе можете да живеете како сакате.

  • Васе напиша:

    Тоа ти е исто да отидеш во слаткарница, a не смееш да изедеш ниеден колач!
    Додуше, ако дрмнеш една вијагра од Турција (ефтини се), можеш да потаманиш 10 еклера.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *