Домаќинката си го чистеше снегот од дворот, и таман мислеше дека добро ѝ оди…

Чекајте да дојде моментот…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *