Донеле магаре во Тетово, го тераат да јаде бургер и мислат дека е смешно

Каде се сега Анима Мунди?! А вие другите имајте на ум дека гласот на овој што го храни магарето во македонската демократија вреди повеќе од вашиот, зошто тој редовно излегува на избори, а има случаи кога гласаат и за други членови од фамилијата.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.