Доволно е да си на вистинското место во вистинското време и нечиј живот ќе биде спасен

Секунди беа во прашање но добриот дечко се одлучи да не го одмине моментот. Браво!

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.